Loading...
Δωρεάν αποστολή
Κατάλογος| Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους Όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο.

Μπορείτε να κατεβάσετε υλικό που εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα μόνο για μη εμπορική, οικιακή προσωπική χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρείτε ανέπαφα όλες τις σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλων ιδιοκτησιών. Δεν επιτρέπεται, ωστόσο, να αντιγράψετε, να αναπαράγετε, να αναδημοσιεύσετε, να ανεβάσετε, να δημοσιεύσετε, να μεταδώσετε ή να διανείμετε με οποιονδήποτε τρόπο τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, ήχου και βίντεο για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια από εμάς.


Οροι και Προϋποθέσεις

Θα πρέπει να υποθέσετε ότι όλα όσα βλέπετε ή διαβάζετε σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Δεν εγγυόμαστε ούτε δηλώνουμε ότι η χρήση των υλικών που εμφανίζονται σε αυτόν τον Ιστότοπο δεν θα παραβιάζει δικαιώματα τρίτων που δεν ανήκουν ή δεν συνδέονται με την εταιρεία μας. Οι εικόνες είναι είτε ιδιοκτησία ή χρησιμοποιούνται με άδεια από εμάς. Η χρήση αυτών των εικόνων από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο εξουσιοδοτημένο από εσάς, απαγορεύεται εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των εικόνων ενδέχεται να παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, τους νόμους περί εμπορικών σημάτων, τους νόμους περί απορρήτου και δημοσιότητας, καθώς και κανονισμούς και καταστατικά επικοινωνίας. Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να συμπεριλάβουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες στον Ιστότοπο. Ωστόσο, δεν παρέχουμε εγγυήσεις ή δηλώσεις ως προς την ακρίβεια των πληροφοριών. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου.

Επιπλέον, η χρήση και η περιήγησή σας σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι σε δική σας ευθύνη. Ούτε το δικό μας ούτε οποιοδήποτε άλλο μέρος που εμπλέκεται στη δημιουργία, παραγωγή ή παράδοση της Ιστοσελίδας φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, παρεπόμενες ή τιμωρητικές ζημίες που προκύπτουν από την πρόσβασή σας ή τη χρήση του ιστότοπου. Χωρίς περιορισμό των προαναφερθέντων, τα πάντα στον Ιστότοπο παρέχονται σε εσάς "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες δικαιοδοσίες ενδέχεται να μην επιτρέπουν την εξαίρεση σιωπηρών εγγυήσεων, επομένως ορισμένες από τις παραπάνω εξαιρέσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. Επίσης, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ζημιές ή ιούς που μπορεί να μολύνουν τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας ή άλλη ιδιοκτησία λόγω της πρόσβασής σας, της χρήσης ή της περιήγησης στον Ιστότοπο ή της λήψης οποιουδήποτε υλικού, δεδομένων , κείμενο, εικόνες, βίντεο ή ήχος από τον ιστότοπο.

Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταδίδετε στον Ιστότοπο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή παρόμοιων είναι και θα αντιμετωπίζεται ως μη εμπιστευτικό και μη αποκλειστικό. Οτιδήποτε μεταδίδετε ή δημοσιεύετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις θυγατρικές μας για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της αναπαραγωγής, της αποκάλυψης, της μετάδοσης, της δημοσίευσης, της εκπομπής και της δημοσίευσης. Επιπλέον, είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουμε οποιεσδήποτε ιδέες, έννοιες, τεχνογνωσία ή τεχνικές που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία στέλνετε στην Ιστοσελίδα για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της ανάπτυξης, κατασκευής και εμπορίας προϊόντων που χρησιμοποιούν τέτοιες πληροφορίες.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους που διαχειρίζονται τρίτα μέρη εκτός του Ομίλου. Τέτοιοι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για δική σας διευκόλυνση. Ο Όμιλος δεν ελέγχει τέτοιους ιστότοπους και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Το γεγονός ότι αυτός ο ιστότοπος περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους δεν σημαίνει ότι ο Όμιλος εγκρίνει, εγκρίνει ή συνιστά αυτούς τους ιστότοπους, ούτε υπονοεί οποιαδήποτε συσχέτιση με τους χειριστές τους. Ο Όμιλος αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ως προς την ακρίβεια, νομιμότητα, αξιοπιστία ή εγκυρότητα οποιουδήποτε περιεχομένου σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο και αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό, αξίωση, ευθύνη ή ζημία οποιουδήποτε είδους που προκύπτει από τρίτο μέρος Τοποθεσίες Web ή περιεχόμενο σε αυτές που έχουν άμεση ή έμμεση πρόσβαση μέσω συνδέσμων σε αυτήν την τοποθεσία.

Ο Όμιλος δεν έχει ελέγξει όλους τους ιστότοπους που συνδέονται με τον Ιστότοπο και δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε σελίδων εκτός τοποθεσίας ή οποιωνδήποτε άλλων τοποθεσιών που συνδέονται με τον Ιστότοπο. Η σύνδεσή σας με οποιεσδήποτε άλλες σελίδες εκτός τοποθεσίας ή άλλους ιστότοπους γίνεται με δική σας ευθύνη.

Η Ομάδα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ενημερώνοντας αυτήν την ανάρτηση. Δεσμεύεστε από οποιεσδήποτε τέτοιες αναθεωρήσεις και επομένως θα πρέπει να επισκέπτεστε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για να ελέγχετε τους τρέχοντες Όρους και Προϋποθέσεις με τους οποίους δεσμεύεστε.